bemutatkozunk

Ismerjen meg minket!

A Clear Pharma Zrt. magyar tulajdonban lévő gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozás, amely elkötelezett a magas színvonalú, professzionális, fekvőbeteg szakellátást támogató gyógyszerellátás mellett.  Cégünk 2015. augusztusi megalapítása óta folyamatosan fejlődik és biztos helyet tölt be a hazai, kórházakat célzó gyógyszer-nagykereskedelmi piacon.

0 +
beteg gyógyulása
0 ezer+
doboz gyógyszer
0 milliárd+
éves árbevétel
0 +
nyertes közbeszerzés

tevékenységünk

Cégünk szolgáltatásai

Cégünk fő üzleti tevékenysége a hagyományos értelemben vett gyógyszer nagykereskedelem, elsődleges üzleti partnereink között közismert és vezető multinacionális vállalatokat üdvözölhetünk, legfontosabb vevőink pedig az állami egészségügyi szolgáltatók (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Központi Ellátási Főigazgatóság) és fekvőbetegek ellátást nyújtó intézmények (Egyetemek és kórházak), valamint magán egészségügyi szolgáltatók. Tapasztalatunk nem csak a gyógyszerek disztribúciójában jelentős, az elmúlt évek során a gyógyszer és orvostechnikai eszköz közbeszerzések területén is kiemelkedő eredményekkel szerepeltünk.

További profilunk magyarországi központtal nem rendelkező, nemzetközi gyógyszergyártók hazai képviselete, termékeik piaci bevezetése és forgalmazása. Nem utolsó sorban hangsúlyozott partnerséget ápolunk gyógyszer klinikai vizsgálatokat menedzselő szervezetekkel, a klinikai vizsgálatokhoz szükséges gyógyszerkészítmények bel- és külföldi forrásból történő beszerzésével biztosítjuk ezek sikerét.

Gyógyszer nagykereskedelem

A magyarországi kórházi és egészségügyi szolgáltatók magas szintű, rugalmas kiszolgálása nap mint nap.

Gyártói képviselet

Magyarországi központtal rendelkező és nem rendelkező gyógyszergyártók termékeinek piaci bevezetése és forgalmazása

Klinikai vizsgálatok

Klinikai vizsgálatokhoz szükséges gyógyszerkészítmények bel- és külföldi forrásból történő beszerzése

eredményeink

Dinamikus növekedés évről évre

Hisszük, hogy a hazai, kórházi ellátásra szakosodott gyógyszer-nagykereskedelmi vállalkozások között helye van egy olyan vállalatnak, amely rugalmasságával és vevő orientáltságával kitűnik a nagy testvérek között. Szerencsések vagyunk, hogy az elmúlt években nagy gyógyszeripari vállalatok tiszteltek meg minket a bizalmukkal. Örülünk, hogy azoknak a betegeknek, akik gyógyulásához közvetett módon tudtunk hozzájárulni, hozzáadott értéket jelentünk, különösen a Covid járvány idején. Bízunk eddigi töretlen fejlődésünkben, köszönjünk kórházi partnereinknek a velünk kialakított szoros szakmai együttműködést.

Legyen Ön is a partnerünk!

Ha úgy érzi, hogy túl kicsi vagy a nagyoknak, de túl nagy a kicsiknek, akkor válasszon minket, segítünk!